Присъедини се

join-the-anarchists

Искате да станете част от колектива Катарзис?

ТЪРСИМ: Изпълнени с творчески импулс, независими хора — изморени от изтощението на тривиалните привички на модерното оцеляване, на които им е писнало модерните забавления да ги убиват от скука, чието внимание не може повече да бъде отвлечено от масмедията… които не искат повече да ограничават своята свобода и свободен живот само до “свободното време”.

Хора, които предпочитат идеализма пред реализма, и реалността пред идеологията. Да станат революционери на пълно работно време. НЕ настолни революционери, не революционери в обедната почивка, не революционери в почивните дни. Нито пък “професионални” революционери: вместо да правят бизнес от “революцията”, те трябва да направят революцията свой бизнес. Всички мъже и жени, които няма да позволят техните начинания да спечелят обратно своята свобода да се превърне в тяхна работа, а такива, които живеят според своите собствени желания ден и нощ.

Свободният живот е заразителен: ако искаш да накараш другите да го почувстват, то ти трябва да изживееш своя до краен предел, така че той да достигне до тях чрез твоя личен пример. Ако искаш да споделиш своето изкуство с тях, първо трябва да го споделиш със себе си. Отдай себе си на своето изкуство и на своя живот.

Огледай се в света около себе си ; това е светът, който ние създадохме. Ние сме преобразувал стария свят в точно този сега — но защо точно в такъв? Това ли е светът, който бихме избрали, ако бяхме взели под внимание въпроса какъв би бил най-добрият възможен свят за всички нас? Но преди да изпаднеш в отчаяние се замисли, щом ние сме създали този свят, значи и ние можем да го променим. Толкова ли не можем да направим един друг, по-различен свят от него, ако поискаме?


    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение